Disophtas profil

Præsentation af firmaet:

DISOPHTA ApS sælger produkter til både øjenlæger, optikere og apotekere. Private kunder har muligheden at købe øjenvitaminer hos www.deepseapharma.dk

DISOPHTA har flere veldokumenterede vitamintilskud, som anbefales af både apoteket og andre fagpersoner.

DISOPHTA´s produkter er alle repræsenteret i de nordiske lande.

DISOPHTA ejes 100 % af DISOP Holding ApS. DISOP har gennem mere end 25 år serviceret de danske og skandinaviske optikere med kontaktlinser og plejemidler til kontaktlinser og distribuerer i dag til hele Skandinavien og Finland. Det sker via telefonisk eller elektronisk ordremodtagelse og forsendelse. DISOP har tidligere distribueret Hydron og Cooper kontaktlinser i Danmark indtil Cooper selv tog over og flyttede distributionen til Sverige.

 

Ansvarlig bag firmaet:

Kristian Rousku Andersen er ejer af DISOP Holding ApS og ansvarshavende. Kristian Rousku Andersen startede i medicinalindustrien tilbage i 2003 efter sin Master i International Business. Kristian har været indenfor Optikbranchen siden 2008.

Thorkild Andersen, som er den tidligere ejer, er fortsat ansvarlig for implementering og udvikling af nye produkter til de forskellige segmenter, som behandling af tørre øjne, opretholdelse af et normalt syn og deslige.

 

Godkendelser:

Firmaet blev ISO certificeret tilbage i 1998 og Fødevarestyrelsen gennemgår årligt firmaets egenkontrol i forbindelse med salg af kosttilskud.