Profil

Præsentation af firmaet:

DISOPHTA ejes 100 % af DISOP Holding ApS. DISOP har gennem mere end 20 år serviceret de danske og skandinaviske optikere med kontaktlinser og plejemidler til kontaktlinser og distribuerer i dag til hele Skandinavien og Finland. Det sker via telefonisk eller elektronisk ordremodtagelse og forsendelse. DISOP har tidligere distribueret Hydron og Cooper kontaktlinser i Danmark indtil Cooper selv tog over og flyttede distributionen til Sverige.

DISOP har også gennem mere end 10 år solgt og distribueret specielle indlægssåler til hele Skandinavien via www.barefootscience.dk og senest startet et nyt firma med kosttilskud via www.deepseapharma.dk med hovedproduktet KrillOmega + D-vitamin.

Ansvarlig bag firmaet:

Thorkild Andersen er ejer af DISOP Holding ApS og ansvarshavende. Thorkild Andersen startede i medicinalindustrien tilbage i 1979 og har indtil starten af eget firma i 1991 bestridt stort set alle positioner indenfor medicinalindustrien.

Godkendelser:

Firmaet blev ISO certificeret tilbage i 1998 og Fødevarestyrelsen gennemgår årligt firmaets egenkontrol i forbindelse med salg af kosttilskud.